2008. november 5., szerda

Előkészületek, avagy Horrorra akadva 12.



Mi az? Láthatatlan, 24 szeme van, de agya az nincsen neki. Hogy hol alkotja képpé a látottakat, az kérdezd tőle, bár füle sincs. A fehéret nem látja, a barnás színű tárgyakat kikerüli, a pirostól retteg. Szinte minden olyan típusú méreg megtalálható benne, melyek a többi mérgező földi csúszómászókban és rovarokban csak külön-külön. A halálos ausztrál 12-ből ez a kockamedúza. Egy állat!

Az ausztrál halállistán szerepel még a kúpcsiga, kőhal, kékgyűrűs polip, bordás kroki, vöröshátú-, tölcsérhálós pók, tigris-, halál-, tajpán és barna kígyó, na és a jó öreg fehércápa.

A húgom az mondta pár napja, hogy ki sem mozdulhatunk addig a lakásból, amíg be nem magoltuk a halálos puhánytestűekről a tudnivalókat, és hogy melyiknél melyik ellenszert kell majd beadni, mert ugye az sem mindegy ott...távol Afrikától.

Asszem nem egy unalmas adriai ubizásban lesz részem, és h egy szolid sörözés után óvatosabban kell elővenni a gyávagyíkot a vadodakint, mert leharaphatja vmi a farkát, továbbá, h egy fa alatt eldőlni sem leányálom. Asszem a halállista mellé el kell majd egy bakancslista is.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

van már repjegy kiscsákó, vagy csak a pénzt fizetted be? höhö

Zsolll írta...

Miért érdemes ausztráliába menni...?
találkozhatunk folyton betépett koala barátainkkal

Névtelen írta...

Good day mates!

Azon se lepodjetek meg Uj Hollandiaban, ha lakoautotokat vezetve a belvaros kozepen egy felrenyirt uszkarnak latszo rofogo erszenyes battyog at elottetek a haromsavos uton a legnagyobb forgalomban es a fekre kell taposnatok, hogy okoalaja epsegben aterjen az ut masik oldalan levo eukaliptusz fara...

Névtelen írta...

Haho Batyo!

Savallo esernyot hozz! Estenkent kiulunk majd es dumcsizunk, de ez kell hogy repulo rokaink pottyantasaitol vedjuk frizurankat.

BODIES a kiállítás: Zsebibaba

BODIES a kiállítás: Zsebibaba