2009. március 10., kedd

utazás a koponyám körülbelül

no most talán lesz pár napunk gatyába rázni a pittyát...

Sydneyben vagyunk Kedves Botos Mártáéknál - Z%finak hála - és képtelenek vagyunk elhagyni a lakást, mert ez valami butifull, na és esik.
Nemtudom, hogy hanyadikon aludtam, talán a -3.on, de még nem is sikerült felfedezni teljesen ezt a "kúriát" itt Sydney belvárosának közelében a welcometothejungle-ben, mindenesetre az első este volt, hogy nem aludtunk együtt Zsolesszel...fura volt. Semmi horok, hassal könyökbe húzás, se földugó se orrtapasz, csak Gergő pulikutya szuszogása a padlón és reggel az ismeretlen madarak hihetetlen muzsikája.
Előre is köszönet Mártáéknak!!

De hogy eddig mi is volt? szűxavúan:
Repültünk sokat, dohányoztunk semmit, jól bírtuk nagyon, mi büszke szabók.
Hongkongban guliverkedtünk, meg is bámulták a szép fehér arcunkat, azt hittem, h csak a busmanok azok, akik rácsodálkoznak a fehér népre. De hát ilyen az, ha bradpitt és banderas lép be hongkong szigetére....jackie chan valószínű very unalmas.

ettünk kínaiul, merítettünk a tsing-tao-ból, voltunk lent és fent, meglestük a csajokat a csajok vasárnapján, de ezekről a képek beszéljenek jobbra lentebb. (és ha lesz időm, írok többet is)

ja, és az az állítás, miszerint minden negyedik ember kínai.... óriási tévedés.

Aztán repültünk sokat, dohányoztunk semmit, a 747es tette a dolgát és a Húgomék vártak minket és volt nagy öröm boldogság.

Este meseest, családi barbie-zás és első találkozásunk zsebibabával....a nyárson. édes volt.
A lányok előadása és xxxx sörök után pálmák alatt, a gyerekek kedvenc óriáspókjának hálója árnyékában pihentek meg azabuszabóék.

Két nap múlva felvettük apollo lakóótót és uccuneki irány dél.

Élő kengurut csak 3 nap után láttunk, de akkor annyit és olyat, h olyan állat nincs is.


Mentünk sokat, állunk lent, Melbourne egy európai nagyváros, iszonyat jó épületekkel. majd onnan egy gigakomp átsodort Tasmaniába, ahol az ördöggel cimboráltunk, és kéktúráztunk cape hauy-be, de ezekről később, mert állandóan rohanunk.









és h mit is csinálunk egészen pontosan? jöjjön az aranybecsü kínai mondás: "egy túrista mit tehet, örül neki, hogy itt lehet."

röfi is örül :)

éjjenek a csajok, a húgomat pedig az Isten éltesse!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Micsoda beszamolo!
Micsoda szokincs!
(Angolul is ilyen jol megy mar?)

Amig ti randultatok, addig mi eltuk az uncsi ausztral hetkoznapokat. Akost megkornyekezte egy kekgyurus meduza. (volt orgonazas!) , Kate pedig elgazolt egy ittas kengurut .

Koszi a jokivansagot batyo!

Névtelen írta...

Jajjjjdejo ezt olvasni :-) vigyorgok, mint egy idiota, es vissza akarok menni vissszavisszavissssza MOST!

csinovnyik írta...

gyeregyeregyere. akár össze is futhatnánk :)

Névtelen írta...

teljesen véletlenül :-)

will see....

addig is enjoy!

BODIES a kiállítás: Zsebibaba

BODIES a kiállítás: Zsebibaba